Hääkukkapaketit™

Onnea suuren päätöksen johdosta!

Naimisiinmeno on yksi elämän suurista päätöksistä. Ja usein häät ovat myös yksi elämän tärkeimmistä juhlista! Koska yksikään hääpari ei ole samanlainen, ei myöskään ole olemassa yhtä ainoaa tapaa juhlia häitään. Tai oikeaa tapaa.

PFD tarjoaa kolme sisällöltään erilaista kokonaisuutta häihinne: Elegance, Exclusive ja Extravagance. Valmiiksi paketoitu kokonaisuus ei suinkaan merkitse aina samanlaista ja samannäköistä ratkaisua. Jokainen kokonaisuus suunnitellaan yhdessä teidän toiveidenne ja ajatustenne pohjalta pieninkin yksityiskohta huomioiden. Paketteja on mahdollista muokata juuri teille sopivaksi.

Tutustu PFD:n tekemiin häihin blogissa ja lataa ilmainen hääkukkaopas!

Elegance 350 €

Mukava peruspaketti, joka sisältää kaiken oleellisen.

  • kukkatuotteet (morsiuskimppu max. 100 euroa, kaksi viehettä sekä kaason kukka)
  • kaksi  tapaamista
  • kukkien toimitus (max. 50 km säteellä Espoosta)

Exclusive alk. 800 €

Juhlapaikan koristeet ja morsiuskukat selkeänä kokonaisuutena

  • kukkatuotteet (morsiuskimppu max. 150 euroa, kaksi viehettä, kaason kukan, heittokimpun max. 30 euroa sekä 6 M-kokoista pöytäasetelmaa ja yhden runsaan asetelman esim. buffetpöytään)
  • kaksi tapaamista
  • kukkien toimitus, paikoilleen asettaminen sekä viimeistely (max. 80 km säteellä Espoosta)

Extravaganza alk. 1500 €

Hääkukkapaketti, josta ei puutu mitään!

  • kukkatuotteet (morsiuskimppu max. 250 euroa, kolme viehettä, kolme kaason/morsiusneidon kukkaa, heittokimpun sekä 10 M-kokoista pöytäasetelmaa, kaksi korkeaa ja näyttävää kukka-asetelmaa esim. kirkkoon sekä runsaan pöytäasetelman morsiusparin pöytään)
  • tarvittavien maljakoiden, jalustojen ym. laina
  • kaksi tapaamista 
  • kukkien toimitus, paikoilleen asettaminen sekä viimeistely  (max. 80 km säteellä Espoosta)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on yhdessä miettiä juuri teidän häihiinne sopivia värejä, materiaaleja ja muotoja sekä käydä lävitse teidän toiveitanne ja ajatuksianne. Tapaamisen jälkeen saatte sähköpostitse tarjouksen häidenne kukista. 

Toisella tapaamiskerrallamme käymme vielä yhdessä läpi tarjouksen ja varmistamme, että kaikki värit, materiaalit ja mahdolliset tarvittavat lainatuotteet ovat teidän tarpeidenne mukaiset. Teemme tarjoukseen tarvittavat muutokset ja vahvistamme tilauksen. Sen jälkeen PFD huolehtii lopusta ja te voitte keskittyä rauhassa muihin hääjärjestelyihin!

Kaikista tilauksista tehdään aina kirjallinen sopimus. Unohda stressi ja anna ammattilaisen hoitaa häidesi kukka-asiat vaivattomasti alusta loppuun!