Bröllopspaket™

Gratulerar för ett stort beslut!

Att gifta sig är ett av livets största beslut. Och oftast är bröllop också en av de viktigaste festerna i livet! Alla par är unika, och därför finns det inte bara ett sätt att fira sitt bröllop. Och inte heller ett rätt sätt.

PFD erbjuder tre olika helheter till ert bröllop. Varje paket innehåller ett planeringsmöte, skisser samt de nämnda blomprodukterna och tjänsterna. Det går att tillägga eller ta bort produkter eller tjänster. Och hittar man inte ett lämpligt paket, så designar vi tillsammans ett perfekt paket just för er!

Färdiga paket betyder inte trista, alltid likadana helheter. Varje helhet designas just enligt era tankar, önskemål och drömmar. Att erbjuda färdiga paket gör bröllopsplaneringen enklare och det är lätt att hålla sig i budgeten.

Inspiration till bröllopsblommor hittar Du i bloggen!

Elegance 350 €

Ett simpelt bröllopspaket

  • blomprodukter (brudbukett max. 100 euro, två boutonniers och tärnans blomma)
  • två planeringsmöten med floristen 
  • leverans av blommor (max. 50 km från Esbo)

Exclusive från 800 €

Ett litet större bröllopspaket

  • blomprodukter (brudbukett (max. 150 euro), två boutonniers, tärnans blomma (hårblomma, handledsblomma eller en liten tärnbukett), en kastbukett (max. 30 euro), 6 bordsarrangemang  (M-storlek) samt ett stort, frodigt blomarrangemang)
  • två planeringsmöten 
  • leverans av blommor (max. 80 km från Esbo) 

Extravaganza från 1500 €

Bröllopspaket som har allt!

  • blomprodukter (brudbukett (max. 250 euro), tre boutonniers, tre tärnors blommor (hårblomma, handledsblomma eller en liten tärnbukett), en kastbukett (max. 35 euro), 10 bordsarrangemang  (M-storlek) samt två stora, tilltalande blomarrangemang t.ex. till kyrkan samt ett frodigt blomarrangemang till brudparets bord)
  • två planeringsmöten med floristen
  • leverans och placering av blommor (max. 80 km från Esbo)

I det första mötet sätter vi oss ner och funderar på de färger, material och former som passar just ert bröllop. Era tankar och ideer är basen för alla planer. Efter mötet får ni ett anbud via epost.

I det andra mötet går vi genom anbudet tillsammans och gör ändringar vid behov. Resten sköter PFD och Du får koncentrera Dig på andra bröllopsplaneringar!  

Ett skriftligt avtal görs alltid efter beställning.